Caută
Close this search box.

Sute de pro-palestinieni, demonstrații la Malmo

Sute de pro-palestinieni, demonstrații la Malmo

Centrul orașului suedez Malmo, unde se desfășoară concursul Eurovision, e scena unor ample demonstrații pro-palestiniene.

Azi are loc cea de-a doua semifinală a competiției muzicale, când va urca pe scenă reprezentanta Israelului, Eden Golan. Simpatizanții palestinienilor cer de luni de zile excluderea Israelului din concurs, din cauza războiului din Fâșia Gaza.

Sute de susținători ai palestinienilor s-au adunat în centrul orașului Malmo.

Printre ei, și ecologista Greta Thunberg. A venit să fie alături de demonstranți la Eurovision, dar și în semn de solidaritate cu studenții pro palestinieni care au ocupat campusurile în universități din toată lumea, conform TVRInfo.

Traficul e dat pestre cap în tot orașul, din cauza protestelor pro palestiniene, iar poliția suedeză și alte structuri de forță sunt în misiune continuă de când a început concursul Eurovision.

Eden Golan, reprezentanta Israelului, urcă pe scenă spre finalul serii.

Eden Golan, reprezentanta Israelului la Eurovision: Oamenii au dreptul să-şi spună opinia, dar eu mă concentrez pe ceea ce am de făcut, trebuie să am o prestaţie excelentă şi pe vibraţiile bune, pozitive, ale oamenilor buni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri