Caută
Close this search box.

Un avion a rămas blocat în mijlocul apelor, în urma unor inundații puternice din sudul Braziliei. Mai multe persoane și-au pierdut viața

Inundațiile din sudul Braziliei ating cote greu de imaginat. Un avion a rămas blocat în mijlocul apelor, iar pistele unui aeroport din orașul Porto Alegre duc acum spre un imens lac.

Ploile devastatoare au luat 90 de vieți în statul cel mai sudic, Rio Grande do Sul. Peste 130 de oameni sunt dați dispăruți.

Au fost distruse drumuri și poduri în mai multe orașe. Șuvoaiele au declanșat alunecări de teren distrugătoare. Imaginile din satelit arată, de asemenea, proporțiile dezastrului.

Președintele Braziliei a cerut Congresului să aprobe declararea stării de urgență publice. Chiar dacă vremea s-a îmbunătățit pentru moment, sunt preconizate din nou ploi ce pot deveni puternice spre sfârșitul acestei săptămâni, până la mijlocul săptămânii viitoare.

În același timp, în Santiago de Chile a nins. Vremea geroasă este neobișnuită în capitala chiliană. Vremea i-a încântat pe copii și i-a luat prin surprindere pe companionii patrupezi.

The post Un avion a rămas blocat în mijlocul apelor, în urma unor inundații puternice din sudul Braziliei. Mai multe persoane și-au pierdut viața appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri