Caută
Close this search box.

Vânătoarea de ouă, bucuria copiilor. La final, cei mici au fost răsplătiţi pentru ouăle găsite

Paștele este și momentul în care copiii se pot distra căutând ouă vopsite ascunse în pădure sau pe pajiște, în iarbă, în copaci sau sub tufișuri. Celebrul joc, ”Vânătoarea de ouă”, a stârnit bucuria a zeci de copii astăzi.

Zeci de copii au pornit la vânătoare de ouă, organizată în grădina unui hotel din Eforie Nord. Plini de energie și nerăbdători, au alergat prin iarbă că să găsească ouăle, bomboanele și ciocolata ascunse în iarbă.

În final, toți copiii au fost răsplătiţi pentru ouăle găsite.

Și la Bistrița, mai mulți copii au participat la vânătoarea de ouă. Concursul s-a desfășurat în pădurea din apropierea orașului. Aici, însă, ouăle au fost ascunse sub frunze, la rădăcină unor copaci sau chiar agățate în crengi.

Copiii, împărțiți în trei echipe, au trebuit să găsească peste 70 de ouă și să le adune în coșuri. A câștigat echipa care a găsit cele mai multe ouă.

Originile jocului nu se cunosc cu exactitate. Dar una dintre legende face referire la o doamnă din Germania, care, neavând bani că să le ofere dulciuri copiilor ei, a vopsit oua și le-a ascuns în gradină, astfel încât cei mici să se distreze căutându-le.

The post Vânătoarea de ouă, bucuria copiilor. La final, cei mici au fost răsplătiţi pentru ouăle găsite appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri