Caută
Close this search box.

Bombă! Camionul lui Ilie Bolojan, dispărut din Germania / Ce lipsește din CV-ul politicianului

ilie bolojan

Încruntatul Ilie Bolojan, vătaful Oradei și al județului Bihor, este de ceva vreme și un Gică Contra al celor de la guvernare, fiind totodată și un susținător înfocat al Maiei Sandu. Însă, Ilie Bolojan a uitat să-și treacă în CV și episodul camionului dispărut în 1993 din Germania, scrie jurnalistul Ion Teleanu, în Puterea.

Ilie Bolojan, ctitorul de statui ale Ungariei și susținătorul Maiei Sandu

Actualul președinte al Consiliului Județean Bihor, Ilie Bolojan, s-a remarcat ca mare ctitor de statui ale Ungariei în Oradea, realizate din bani publici, dar și ca mare susținător al Maiei Sandu la Președinția României. Mai mult, de ceva timp, el a devenit și un Gică Contra al celor aflați la guvernare, dând lecții la TV despre totul sau nimic.

Însă, din CV-ul lui Ilie Bolojan lipsește un episod foarte interesant din viața sa pe care PUTEREA în va dezvălui, în premieră.

CV-ul lui Bolojan: Camion furat în Germania, expulzat din Italia

În CV-ul său, Ilie Bolojan a menționat că primul său job a fost în 1993, de profesor la Şcoala Ajutătoare Tileagd din Bihor. Dar, ceea ce nu se spune este faptul că înainte de a fi profesor la acea școală ajutătoare, Ilie Bolojan a fost șofer pe un camion de marfă în orășelul german Birken.

Și într-o zi n-a mai cărat marfă în Birken și plecat cu camionul la Oradea, unde a continuat să facă ce făcea și în Germania. Numai că firma de asigurări a constatat că acel camion condus de Ilie Bolojan a dispărut din Germania și, ca atare, l-a dat în urmărire prin Interpol. După un timp de la dispariția camionului de la Birken, Ilie Bolojan a plecat în Italia, dar, surpriză!

A fost arestat de autoritățile italiene pentru dispariția camionului din Germania și expulzat în România, iar cei din România care s-au ocupat de acest caz știu foarte bine cum a decurs extrădare. Atunci Ilie Bolojan a stat ceva timp pe la beciul domnesc și, ulterior acestei „performanțe”, surprinzător, a ajuns prefect de Bihor, secretar general al Guvernului, primar al Oradei și președinte al CJ Bihor.

Cam toate aceste omisiuni din CV-ul lui Ilie Bolojan au avut loc la scurt timp după ce Vasile Blaga nu mai era prefectul județului Bihor, adică prin anul 1993. Să fie oare întâmplător că  după aceste „performanțe” ale lui Ilie Bolojan Austria a plantat, de anul trecut, un ofițer operativ la Oradea?

Autor: Ion Teleanu/Puterea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri