Caută
Close this search box.

Clotilde Armand: Toate cererile de renumărare au fost respinse. Utilizăm restul căilor de atac în justiţie

Primarul în funcţie al Sectorului 1, Clotilde Armand, care a candidat pentru un nou mandat, transmite că toate cererile de renumărare a voturilor au fost respinse de către Biroul Electoral de sector şi de către Biroul Electoral Central şi că va utiliza, în continuare, căile de atac în justiţie.

„România lui Ciolacu pe modelul Belarus. Toate cererile de renumărare a voturilor şi toate contestaţiile cetăţenilor privind frauda alegerilor au fost respinse de către Biroul Electoral de Sector 1 şi Biroul Electoral Central – instituţii conduse de PSD PNL. În acest moment utilizăm restul căilor de atac în Justiţie. Totuşi… singura modalitate a securiştilor să câştige împotriva noastră a fost să fure voturi”, a scris Armand, pe Facebook.

Luni dimineaţă, într-o altă postare, Armand semnala că au început să fie ridicaţi sacii cu voturi de la Biroul Electoral Sectorul 1.

Pe 11 iunie, Armand anunţase că a depus cerere de renumărare a voturilor şi că a sesizat autorităţile privind „tentativele de fraudă” de la mai multe secţii de votare.

Pe 14 iunie, ea a precizat că a făcut plângere penală împotriva membrilor Biroului electoral de sector pentru abuz în serviciu şi falsificare a documentelor şi evidenţelor electorale.

„Avem probe din care rezultă că fraudele electorale au fost muşamalizate la nivelul BES Sector 1, la indicaţiile reprezentantului PSD. Nu vorbim de simple erori, sunt fraude electorale grosolane, într-o singură secţie am găsit zeci de buletine de vot în plus în urnă, faţă de numărul de persoane care au votat”, a scris Armand, pe Facebook.

Ea a susţinut că PSD şi PNL au folosit „într-un mod organizat metoda suveica, cu buletinele de vot neştampilate care au dispărut din datele centralizate şi care sunt de negăsit pentru autorităţi”.

The post Clotilde Armand: Toate cererile de renumărare au fost respinse. Utilizăm restul căilor de atac în justiţie appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri