Caută
Close this search box.

Descinderi DNA la Poliția județeană și la Poliția Rutieră Cluj. Vizat ar fi chiar șeful Poliției

Suspiciuni de corupţie la Inspectoratul judetean de poliţie Cluj. Procurorii DNA au făcut percheziţii si vor aduce mai multe persoane la audieri. Surse din anchetă susţin că ar fi vizat chiar şeful IPJ Cluj, care ar fi fost surprins la volan cu viteză şi ar fi încercat apoi să schimbe locul la volan cu soţia sa.

Mihai Rus este nepotul fostului ministru de Interne Ioan Rus. Se pare că acesta ar fi condus prin Municipiul Cluj Napoca cu 120 de km la oră, iar în momentul în care ar fi fost oprit de polițiști ar fi schimbat locul de șofer cu soția acestuia, astfel încât polițiștii să sesizeze prezența ei la volan.

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Cluj, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, săvârșite în cursul anului 2024, de către angajați ai Inspectoratului de Poliţie Județean Cluj în legătură cu îndeplinirea/neîndeplinirea atribuțiilor de serviciu.

În cursul zilei de 17 iunie 2024, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 2 (două) locații situate pe raza municipiului Cluj-Napoca, ambele fiind sediile unor instituții publice”, a precizat DNA, într-un comunicat.

The post Descinderi DNA la Poliția județeană și la Poliția Rutieră Cluj. Vizat ar fi chiar șeful Poliției appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri