Caută
Close this search box.

EURO 2024 Atmosferă incendiară în oraşele germane unde au loc primele meciuri din optimi

Zi de foc pentru microbişti! Astăzi se joacă primele meciuri eliminatorii la Euro. Elveția întâlneşte Italia, iar Danemarca trebuie să ţină piept ţării gazdă, Germania. Atmosfera este incendiară în oraşele unde au loc partidele, iar suporterii nici nu vor să conceapă că unii, totuşi, vor pleca acasă.

Mii de suporteri elvețieni au mărșăluit din centrul orașului Berlin până la stadionul olimpic, înaintea meciului cu Italia. Fanii au cântat şi scandat, într-o repetiţie generală, prin care şi-au arătat susţinerea faţă de jucători.

Elveția a depăşit fără probleme etapa de calificări, în timp ce Italia a reuşit un egal în prelungiri şi s-a clasat pe locul al doilea în grupa sa.

Cealaltă partidă de astăzi se joacă la ora 22.00, în „capitala fotbalului german”, Dortmund, unde ţara gazdă întâlneşte Danemarca. Favorită este, bineînţeles, Germania care joacă acasă şi s-a calificat prima în grupă, după ce a învins, detaşat, Scoția și Ungaria.

Danemarca vine de pe locul al doilea, din grupa C, remizând în toate cele trei partide din calificări.

Atmosfera în oraşul din estul Germaniei este incendiară, microbiştii sunt prezenţi în număr mare pe străzile, la barurile şi tersaele din zona stadionului. Suporterii se răcoresc cum pot, iar o bere rece le dă tot elanul de care e nevoie pentru a-şi încuraja fiecare echipa.

The post EURO 2024 Atmosferă incendiară în oraşele germane unde au loc primele meciuri din optimi appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri