Caută
Close this search box.

Festivalul “Namaste India”, cel mai amplu eveniment din România dedicat culturii indiene

Timp de trei zile, mii de vizitatori au descoperit cultura, arta, spiritualitatea, culorile și aromele Indiei. Grădina Botanică din București a găzduit festivalul „Namaste India”.

Timp de trei zile, bucureștenii au putut cunoaște cele mai populare obiecte si practici din cultura indiană. De departe, cel mai mare succes l-a avut standul în care artiștii făceau tatuaje cu henna.

Mulți vizitatori au venit la festival cu gândul să-și cumpere un costum tradițional indian.

Celor care li s-a făcut foame plimbându-se printre stand-uri care mai de care mai atrăgătoare, au avut posibilitatea să încerce mâncarea indiană.

CĂTĂLINA PAVEL – organizatoarea festivalului: Festivalul are loc de 15 ani, suntem la a 15-a editie. Avem cam 40 de standuri. Avem obiecte de artizanat pe care le fac oamenii nostri din România pentru India.

Organizatorii festivalului „Namaste India” își propun să-i familiarizeze pe români cu spațiul cultural indian și să descopere valorile comune. În România lucrează zeci de mii de indieni.

The post Festivalul “Namaste India”, cel mai amplu eveniment din România dedicat culturii indiene appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri