Caută
Close this search box.

Filmul de animaţie „Inside Out 2”, pe primul loc în box-office-ul nord-american

„Inside Out 2”, al doilea episod al filmului de animaţie „Inside Out”, dedicat problemelor adolescenţei, şi-a făcut o intrare fulminantă în box office-ul nord-american, cu încasări de 155 de milioane de dolari în weekend-ul de lansare, potrivit cifrelor furnizate duminică de firma de specialitate Exhibitor Relations, informează AFP.

În această foarte aşteptată continuare a filmului studiourilor Pixar şi Disney, eroina, Riley, descoperă noi emoţii odată cu pubertatea: Anxietate, Plictiseală, Stânjeneală şi Invidie.

Pe locul al doilea, în coborâre un loc, regăsim lungmetrajul „Bad Boys: Ride or Die”, cel de-al patrulea film din franciza „Bad Boys”, cu Will Smith şi Martin Lawrence în rolurile principale şi încasări de 33 de de milioane de dolari de vineri până duminică şi de 112 milioane de dolari în două săptămâni de la lansare.

După aproape 30 de ani de la primul film „Bad Boys”, Smith şi Lawrence revin în rolurile unor poliţişti din Miami, de data aceasta într-o cruciadă pentru a dovedi nevinovăţia fostului lor superior ierarhic, însă cei doi colegi se vor trezi la rândul lor vânaţi de forţele de ordine.

„Kingdom of the Planet of the Apes”, cea mai recentă producţie din saga ştiinţifico-fantastică „Planeta maimuţelor”, urcă două locuri, ajungând pe poziţia a treia, cu 5,2 milioane de dolari încasaţi în ultimul weekend şi un total peste 157 de milioane de dolari în şase săptămâni de proiecţii.

Locul al patrulea este ocupat de „The Garfield Movie”, adaptarea de către Sony a aventurilor pline de umor ale celebrului motan leneş şi amator de lasagna, cu 5 milioane încasaţi în weekend-ul care tocmai s-a încheiat şi 78,5 milioane de dolari în trei săptămâni de prezenţă în cinematografe.

Thriller-ul de groază „The Watchers”, regizat de Ishana Shyamalan, fiica regizorului M. Night Shyamalan, coboară pe poziţia a 5-a, cu încasări de peste 3,6 milioane în weekend şi de 13,6 milioane de dolari în total.

Topul 10 al box-office-ului nord-american este completat de următoarele producţii cinematografice, potrivit Boxofficemojo.com:

6. „IF” (3,4 milioane de dolari)

7. „Furiosa: A Mad Max Saga” (2,4 milioane de dolari)

8. „The Fall Guy” (1,5 milioane de dolari)

9. „The Strangers: Chapter 1” (760.000 de dolari)

10. „The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring” (re-release) (633.000 de dolari).

The post Filmul de animaţie „Inside Out 2”, pe primul loc în box-office-ul nord-american appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri