Caută
Close this search box.

John Malkovich: „În singurătatea câmpurilor de bumbac”

John Malkovich: „În singurătatea câmpurilor de bumbac”

„Lumea este înconjurată de magie”. Este o replică dintr-un spectacol de teatru care poate descrie şi atmosfera din aceste zile de la Sibiu, unde se desfăşoară Festivalul Internațional de Teatru. Marele actor John Malkovich a participat şi el la acest regal artistic cu un spectacol care păstrează misterul până la ultima replică. Pana duminică inclusiv, teatrul şi distracţia vor anima vechiul oraş transilvan.

Celebrul John Malkiovich a jucat în spectacolul „În singurătatea câmpurilor de bumbac„. Textul păstrează un mister de la prima până la ultima replică.

John Malkovich, actor: Este povestea unui cumpărător şi a unui vânzător. Vânzătorul refuză să definească sau să identifice bunul sau serviciile pe care le oferă. Cumpărătorul refuză să definească ce caută sau speră să găsească.

Spectacolul a fost prezentat într-o veche hală industrială și a fost răsplătit cu aplauze frenetice la final.

Cine nu a reuşit să găsească bilete pentru spectacolele din săli a văzut teatru şi pe străzile oraşului vechi.

Spectacolul „Orbii” a uimit pe toată lumea, conform TVRInfo.

Karolina Bondaronek, actriţă: „Orbii”, spectacolul nostru, este despre o boală misterioasă care se răspândeşte ca un virus şi primii oameni care se îmbolnăvesc sunt închişi într-un fost azil psihiatric, abandonat, unde nu există nicio formă de guvernare. Ei încep să se conducă singuri.

O trupă de artisti bulgari a adus la Sibiu creaturi mistice dintr-o altă lume. Au venit pe pământ pentru a aduce o insectă uriaşă care poartă un ou în care se află un dar special pentru omenire.

Lumea este înconjurată de magie, este mesajul adus de o altă trupă care ştie să cucerească trecătorii.

Festivalul International de Teatru de la Sibiu se va încheia duminică seară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri