Caută
Close this search box.

Iohannis îi felicită pe tricolori: Emoţionantă victoria de astăzi a echipei noastre de fotbal

Preşedintele Klaus Iohannis a felicitat luni seara echipa naţională de fotbal a României pentru victoria obţinută la Campionatul European din Germania în faţa naţionalei Ucrainei.

„Emoţionantă victoria de astăzi a echipei noastre de fotbal în meciul de debut la EURO 2024. Felicitări tricolorilor pentru această realizare şi mult succes în continuare! Hai, România!”, a scris preşedintele Iohannis, pe pagina sa de Facebook.

Naţionala de fotbal a României a debutat cu o victorie la Campionatul European de fotbal – EURO 2024, găzduit de Germania, 3-0 (1-0) cu Ucraina, luni, pe Football Arena din Munchen, în Grupa E.

Bucurie de nedescris pe terasele din țară și din străinătate după senzaționala victorie a naționalei României cu Ucraina

Valul de bucurie după victoria României a cuprins întreagă țară. A fost și încă este nebunie la terasele din Capitală, unde fanii au respirat fotbal alături de tricolori la fiecare gol, la fiecare şut și la fiecare ratare, până în ultimul minut de joc.

The post Iohannis îi felicită pe tricolori: Emoţionantă victoria de astăzi a echipei noastre de fotbal appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri