Caută
Close this search box.

Seară magică pe străzile Sibiului. Festivalul Internațional de Teatru a ajuns la final. Mii de spectatori și turiști s-au bucurat de spectacole de balet, dans la înălțime, concerte și parade stradale

Sibiul a fost și în acest an scena celui mai mare festival de teatru din Europa. Spectatorii și turiștii s-au bucurat de spectacole de balet, dans la înălțime, concerte, parade stradale si un spectacol cu fântâni arteziene. Doar în Piața Mare din Sibiu, aproximativ 15 mii de oameni au urmărit reprezentațiile de aici.

Fluturi, păsări gigantice și un cal alb și-au făcut apariția în centrul Sibiului. Parada i-a încântat pe trecători, vrăjiți de aparițiile feerice, aduse aici de o trupă din Bulgaria.

Tinerele de la Young Ballet Sibiu au încântat publicul prin dansul lor. Fiecare număr a evocat căutările și trăirile unei tinere în lumea ei interioară.

Odată cu lasarea serii, magia a pus pe deplin stăpânire pe Sibiu.

Compania spaniola SACUDE a prezentat spectacolul „Euforia”, un show de muzică și dans la câteva zeci de metri deasupra pământului.

Un spectacol fascinant cu jocuri de lumini și culori, dirijate parcă de o baghetă magică a muzicii au fost elementele principale care au stat la baza acestui spectacol fabulos.

Festivalul de la Sibiu se va încheia în această seară cu un show cu drone chiar în centrul Sibiului.

The post Seară magică pe străzile Sibiului. Festivalul Internațional de Teatru a ajuns la final. Mii de spectatori și turiști s-au bucurat de spectacole de balet, dans la înălțime, concerte și parade stradale appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri