Caută
Close this search box.

Serie de decese şi dispariţii în rândul turiştilor aflaţi în vacanţă în Grecia. Un american a fost  găsit mort

Un turist american a fost găsit mort pe o insulă grecească, lângă Corfu. Alți trei sunt dați dispăruți, potrivit The Guardian.

Cadavrul unui bărbat dispărut a fost găsit pe plaja Mathraki. Descoperirea face parte într-o serie de cazuri recente de turişti morți sau dispăruți, scrie The Guardian.

Un turist american dispărut a fost găsit mort pe o plajă de pe o mică insulă grecească situată la vest de Corfu, a anunțat presa locală.

Corpul bărbatului a fost găsit duminică pe o plajă stâncoasă și destul de îndepărtată de pe insula Mathraki de către un alt turist.

El a fost dat dispărut joi de către gazda sa, un prieten greco-american. Turistul a fost văzut ultima dată marți, la o cafenea, în compania a două turiste care între timp au părăsit insula.

Mathraki, care are o populație de 100 de locuitori, este o insulă de 3,9 km pătrați (1,2 mile pătrate) puternic împădurită, situată la vest de insula Corfu.

Acesta a fost cel mai recent caz dintr-o serie de cazuri recente în care turiști din insulele grecești au murit sau au dispărut. Unii, dacă nu toți, plecaseră în drumeții la temperaturi foarte ridicate.

Cadavrul unui turist olandez în vârstă de 74 de ani a fost găsit sâmbătă de o dronă a pompierilor, zăcând cu fața în jos într-o râpă, la aproximativ 300 de metri de locul în care a fost observat ultima dată duminica trecută, mergând cu dificultate pe o căldură sufocantă.

Michael Mosley, un cunoscut prezentator de televiziune și autor britanic, a fost găsit mort duminica trecută pe insula Symi. Un medic legist a concluzionat că acesta a murit miercurea precedentă, la scurt timp după ce a plecat într-o drumeție pe un teren dificil și stâncos.

Vineri, doi turiști francezi au fost dați dispăruți pe Sikinos, o insulă relativ izolată din Ciclade, în Marea Egee, cu mai puțin de 400 de rezidenți permanenți.

Cele două femei, în vârstă de 64 și 73 de ani, plecaseră de la hotelurile lor pentru a se întâlni.

Pe insula Amorgos, tot în Ciclade, autoritățile caută în continuare un turist în vârstă de 59 de ani dat dispărut încă de marți, când plecase într-o drumeție solitară în condiții de caniculă.

Presa americană l-a identificat pe turistul dispărut ca fiind Albert Calibet, fost șerif al comitatului Los Angeles, din Hermosa Beach, California.

The post Serie de decese şi dispariţii în rândul turiştilor aflaţi în vacanţă în Grecia. Un american a fost  găsit mort appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri