Caută
Close this search box.

Tech Expo | Cele mai inedite gadgeturi, la târgul IT din București

Un robot care se joacă cu animalul de companie câtă vreme stăpânii sunt plecaţi, uşi inteligente ce pot fi deschise printr-un link transmis pe Whatsapp sau un program care creeaza proiectul unei case cu stimuli transmişi de creierul viitorului proprietar. Sunt doar o parte din soluţiile inteligente prezentate la Tech Expo organizat în Capitală.

Un robot prezent la târg poate fi controlat prin telefon de la mii de kilometri distanță și poate fi cel mai bun prieten al animalelor de companie. Le ține ocupate atunci când proprietarii sunt plecați și le lasă chiar și mâncare. Printr-o aplicație, stăpânii pot vedea tot ce face pisica sau câinele în lipsa lor, fiindcă robotul are încorporată și o cameră video.

BIANCA ANDREEV – medic veterinar: În momentul în care proprietarii pleacă de acasa și vor totuși să își urmarească pisicuța să vadă ce face o pot face prin robotul companion, o pot controla de la distanță de oriunde ar fi.

La târg, vizitatorii au încercat un program inovator prin care arhitecții concep proiectul unei locuințe în funcție de stimulii transmiși de creierul clienților.

SABIN ŢENEA – arhitect: Prin tehnologie mediem relația dintre creier si spatiu și acest dispozitiv este o cască pentru encefalogramă și identificăm reacțiile beneficiarilor, clienților nostri în timp ce ei se uită la imagini cu case ca să proiectăm o casă exact după gustul și mintea lor.

Unul din cele mai căutate gadgeturi e încuietoarea pentru care nu e nevoie de cheie. Poate fi deschisă printr-un click din aplicație.

Oamenii sunt încântați de tehnologia care le ușurează viața.

ALINA NIŢĂ – organizator: Ne ducem și în zona de educație, avem parteneri care vin cu laboratoare mobile. Este efectiv o cutie de 2/2 metri pătrați în care efectiv ai tot ce este nevoie într-o clasă.

În paralel cu târgul Tech Expo de anul acesta a fost organizat și unul care prezintă soluții pentru locuințele inteligente.

The post Tech Expo | Cele mai inedite gadgeturi, la târgul IT din București appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri