Caută
Close this search box.

Un suporter a alergat distanța de la București la München (1400 de km), pentru primul meci al României la Euro

Daniel Horhogea, 40 de ani, a transformat calificările României la EURO în provocări extreme; este pentru a doua oară, după Campionatul European din Franța, din 2016, când parcurge distanța dintre România și țara gazdă de la EURO în alergare, scrie FRF.ro.

Călătoria de anul acesta a durat 25 de zile și a însemnat, cumulat în jur de 1.400 de kilometri. Fan Dinamo, Daniel a plecat de la Stadionul „Ștefan cel Mare” din București și s-a oprit abia în fața Munich Fussball Arena, unde România joacă primul meci la EURO 2024, contra Ucrainei.

A întâlnit în drumul său mulți oameni uimiți de ceea ce și-a propus să facă. „Ai nevoie de o doză de curaj ca să duci la bun sfârșit (n.r. o asemenea călătorie). S-ar putea să ai și probleme, am avut și eu glezne umflate, probleme cu tibia, dar astea sunt probleme medicale pe care le poți întreține cu un pic de kineto, masaj, niște medicamente. Dar mental, în fiecare dimineață trebuie să te trezești și să ai un plan. Eu n-am avut nimic structurat, a fost o necunoscută și am avut parte de oameni faini.”

România debutează, luni, la EURO 2024. Tricolorii întâlnesc Ucraina, de la ora 16.00

România va înfrunta Ucraina, luni, de la ora 16:00, la Munchen, în primul meci din Grupa A a Campionatului European de fotbal – EURO 2024.

Sunt oamenii care le-au ajutat cei care au creat și cele mai memorabil experiențe ale acestei călătorii. Oamenii care l-au primit la ei acasă ca pe un membru al familiei, care i-au gătit, care l-au luat cu mașina când a plouat torențial și i-au cumpărat apoi un ceai cald, chiar dacă nu vorbeau engleză, oamenii care au avut încredere să-i dea cheia de la apartament ca să se poată odihni.

„Ce am făcut eu nu e competiție, e o călătorie”, spune Daniel.

Dacă e ceva ce a învățat în aventura lui de aproape o lună e să nu aibă așteptări și așa se raportează și la călătoria EURO 2024 pe care Echipa Națională o începe la München. „Cele 25 de zile de călătorie mi-au zis să nu am așteptări. Îmi doresc doar ca jucătorii să lupte pentru Echipa Națională. Fiecare generație are drumul ei și dorința de a face ceva – eu cred în acești băieți. Am văzut dăruire.” 

The post Un suporter a alergat distanța de la București la München (1400 de km), pentru primul meci al României la Euro appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri