Caută
Close this search box.

VIDEO Omul de afaceri Cătălin Hideg reacționează după ce avocatul Doru Trăilă, inculpat în dosarul Coldea, l-a dat în judecată

Omul de afaceri Cătălin Hideg reacționează după ce avocatul Doru Trăilă, inculpat în dosarul Coldea, l-a dat în judecată şi îi cere banii din contractul de asistenţă juridică.

„Asemenea mizerie, asemenea tupeu nu credeam că aveam să văd vreodată în viața mea”, mărturisește Cătălin Hideg, într-o înregistrare video.

 

Pe 26 octombrie 2023, omul de afaceri Cătălin Hideg a semnat un contract de asistenţă juridică cu casa de avocatură Doru Trăilă şi Asociaţii în valoare de 600.000 de euro din care a achitat 100.000 de euro. Reamintim că, în schimbul a 600.000 de euro, avocatul Trăilă şi generalul Dumbravă i-ar fi promis omului de afaceri că îl ajută să obţină o condamnare cu suspendare şi să scape de controlul judiciar în condiţiile în care judecătorul din dosar, Cătălin Gabriel Bunea, a fost studentul lui Doru Trăilă (care e şi profesor universitar).

Pe 25 aprilie 2024, Hideg a denunţat unilateral contractul de asistenţă juridică încheiat cu casa de avocatură Doru Trăilă şi Asociaţii. Pe 24 mai 2024, procurorul DNA Mihaiela Iorga Moraru a formulat acuzaţii oficiale la adresa avocatului Doru Trăilă şi a generalilor în rezervă Coldea şi Dumbravă pe care îi acuză de trafic de influenţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri