Caută
Close this search box.

A 31-a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu a avut un final spectaculos

Festivalul International de Teatru de la Sibiu s-a încheiat cu o serie de spectacole care i-au încântat pe vizitatori. A fost show de drone şi artificii, un DJ a mixat de la înălţime, iar toboşarii şi corul Madrigal au susţinut un concert de excepţie. În cele 10 zile de festival, Sibiul a fost un adevărat centru al culturii, cu peste 800 de evenimente.

Un reper al vieții muzicale și diplomației culturale, Corul Madrigal e definit prin sonoritatea lui specifică și repertoriul vast, dar si prin tehnica non-vibrato, amplasamentul stereofonic în scenă și costumele impunătoare.

Ultima zi de festival a fost spectaculoasă. Cu muzică, acrobații si recitaluri. Pe pietonala centrală, artiștii de la Pulsar Sibiu au devenit mai mult decât un grup de samba, o modalitate de conectare a comunității sibiene, de integrare și incluziune, de a face și a simți muzica împreună.

În Piața Mare a orașului, un DJ a mixat muzica de la 40 de metri înălțime, iar acrobații au invitat publicul la dans.

În cele 10 zile de festival, la Sibiu au fost prezenți peste 5.000 de actori din 82 de țări. Ultima seară s-a încheiat cu un show de drone și artificii.

The post A 31-a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu a avut un final spectaculos appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri