Caută
Close this search box.

Analiza Radar Geopolic: Se retrage sau nu preşedintele Biden din cursa pentru Casa Albă? Principala temă de discuţie în SUA şi mize geopolitice

Ediţie Specială Radar Geopolitic cu Loara Ştefănescu, jurnalist senior TVR. Invitaţi: Cristian Diaconescu, fost ministru de externe, Cristian Pîrvulescu, profesor universitar, decan al Facultăţii de Ştiinţe Politice de la SNSPA, Ada Meseşan, jurnalistă.

ANALIZA RADAR GEOPOLITIC:

Trei țări de care depinde şi România: SUA, Marea Britanie şi Franţa – implicaţiile evoluţiilor politice şi mizele geopolitice ale alegerilor.

Se retrage sau nu preşedintele Biden din cursa pentru Casa Albă? Principala temă de discuţie în SUA şi mize geopolitice. Joe Biden, decis să rămână în cursă.

Se întoarce o pagină a istoriei în  Regatul Unit. Cine este Keir Starmer, liderul laburiştilor, care se pregătesc să revină la putere după 14 ani. Financial Times, The Economist şi The Sun, sprijin pentru laburişti.

Strategii anti-Le Pen în Franţa pentru blocarea extremei drepte să ajungă la putere în turul doi al alegerilor anticipate

Vladimir Putin afirmă că ia în serios declaraţiile lui Donald Trump. Rusia, cu ochii pe SUA. „Dacă SUA vor amplasa alte rachete, Rusia va răspunde.”

ANALIZA RADAR GEOPOLITIC:

Alegeri prezidenţiale şi parlamentare intercalate: 24 noiembrie și 8 decembrie, 1 decembrie. Pe cine avantajează şi ce se află în spatele înţelegerii dintre Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă. Şansele lui Mircea Geoană să ajungă în turul doi al prezidenţialelor.  Acordul negociat în culise de liderii PSD şi PNL pentru puterea pe termen lung.

The post Analiza Radar Geopolic: Se retrage sau nu preşedintele Biden din cursa pentru Casa Albă? Principala temă de discuţie în SUA şi mize geopolitice appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri