Caută
Close this search box.

Banca centrală a Rusiei, ţinta unui ciberatac

Banca centrală a Rusiei, ţinta unui ciberatac

Ofensivă a ucrainenilor pe mai multe fronturi. Banca centrală a Rusiei a fost ţinta unui ciberatac, un bombardier rusesc a fost distrus la 1800 de kilometri de graniţă, în zona Murmansk, şi dronele Kievului au aruncat în aer o benzinărie din zona controlată de ruşi a Doneţkului. În ultimele 24 de ore ruşii au lansat atacuri pe 9 direcţii, inclusiv Harkov şi Sumîi.

Ruşii avansează încet în regiunea Doneţk unde armata lui Putin îşi concentrează toată forţa asupra localităţii strategice Pokrovsk. Este o mică localitate de pe linia frontului pe unde ruşii încearcă să străpungă linia defensiva a Ucrainei.

Lupte grele se dau şi la Vovciansk, în regiunea Harkov, unde preşedintele Zelenski a fost astăzi ca să ridice moralul soldaţilor săi, conform TVRInfo.

Zelenski: Vreau să vă mulţumesc. Vă rog să aveţi grijă de voi. Poziţia voastră, aici, pe această direcţie, unde probabil este cel mai fierbinte punct de luptă. Toată ţara se bazează pe voi.

Peste noapte, armata ucraineană a doborât 10 din 11 drone de tip Shahed lansate de ruşi. Acestea au vizat în special estul Ucrainei unde au sunat sirenele aproape toată noapte. Şi ruşii pretind că au anihilat mai multe drone ucrainene lansate în special în localităţile de graniţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri