Caută
Close this search box.

Bancomat aruncat în aer, în comuna Șiria. Hoții au plecat cu 200.000 de lei

Furt spectaculos într-o comună din Arad. Un bancomat a fost aruncat în aer, în comuna Șiria, iar hoții au fugit cu aproximativ 200.000 de lei, în câteva secunde. Au folosit tuburi cu gaze pentru a ajunge la casetele cu bani. Camerele de supraveghere ale primăriei nu funcționau, așa că polițiștii folosesc imagini de pe alte camere private, pentru a-i identifica pe spărgători. Caută și o mașină neagră cu care ar fi fugit infractorii.

Bancomatul din centrul comunei Șiria, era montat la parterul unei clădiri, lângă un magazin. Explozia provocată azi noapte l-a distrus complet. Bucăți din ATM au fost recuperate de anchetatori de la zeci de metri distanță. Inițial, hoții au spart cu ranga geamul de lângă bancomat și au fixat un tub cu gaze cu care au provocat deflagrația. În câteva secunde apoi au fugit cu caselete cu bani.

Din primele informații ar fi vorba de cel puțin doi hoți, care purtau cagule. Iar surse din anchetă susțin că este căutat și un autoturism de culoare neagră, folosit de spărgatori. Polițiștii verifică toate camerele de supraveghere din zonă.

Mai multe bancomate au fost sparte prin metode asemănătoare în județele Arad și Timiș, în urmă cu patru ani. Și în Constanța au fost aruncate în aer două bancomate în 2022. Hoții au fost prinși și au primit ani grei de închisoare.

The post Bancomat aruncat în aer, în comuna Șiria. Hoții au plecat cu 200.000 de lei appeared first on tvrinfo.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri