Caută
Close this search box.

Deputatul neafiliat Ciprian Ciubuc, urmărit penal pentru distrugere. El și-ar fi dus turma de oi pe tarlaua de lucernă a unui vecin, provocând pagube de 5.000 de lei

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a început urmărirea penală pentru distrugere față de deputatul Ciprian Ciubuc, în prezent neafiliat, exclus din AUR, precizează instituția, într-un comunicat.

Potrivit procurorilor, Ciprian Ciubuc este acuzat că pe 13 aprilie 2024 și-ar fi dus turma de oi pe tarlaua de lucernă a unui localnic din satul Gura Văii, comuna Girov, din județul Neamț, turmă pe care o păzea. Oile sale ar fi distrus cultura de lucernă și trifoi de pe o suprafață de 640 de metri, provocând un prejudiciu de 5.000 de lei.

Parchetul mai precizează că deputații au imunitate doar pentru opiniile lor politice.

Ciprian Ciubuc a intrat în Parlamentul României în 2020, pe listele AUR, și a fost exclus de congresul acestui partid în 2022. El a contestat decizia de excludere și a câștigat în primă instanță. Potrivit site-ului Camerei Deputaților, în prezent el este deputat neafiliat.

The post Deputatul neafiliat Ciprian Ciubuc, urmărit penal pentru distrugere. El și-ar fi dus turma de oi pe tarlaua de lucernă a unui vecin, provocând pagube de 5.000 de lei appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri