Caută
Close this search box.

Detaliul care ridică noi semne de întrebare. Instrucțiunile simple care îi arată lui Biden cum să ajungă pe podium la evenimente

Documente detaliate ridică noi semne de întrebare față de campania de realegere a președintelui Joe Biden, scrie The Times.

Într-o dezvăluire care va alimenta scepticismul față de capacitatea cerebrală a președintelui Joe Biden de a-și exercita funcția, se spune că echipa sa folosește materiale vizuale pentru a-l ghida pe liderul de la Casa Albă pe podiumuri în timpul luărilor de cuvânt. Imaginile indică ieșirile de pe scenă.  

Surse din staff-ul lui Biden însărcinate cu organizarea de evenimente, uneori strângeri de fonduri la case particulare, spun că membrii echipei președintelui s-au comportat la astfel de evenimente ca și cum ar fi planificat „un summit NATO”, producând documente detaliate care îi indică lui Joe Biden cum să ajungă pe podium. Într-un document de cinci pagini, două aveau imagini separate sub titlul „Spre podium”.

Dezvăluirile, făcute publice pentru prima dată de Axios, nu vor inspira încredere în rândul alegătorilor că Biden, în vârstă de 81 de ani, se află în deplinătatea facultăților mintale pentru a servi încă patru ani ca președinte.

Problema a ajuns în prim-planul alegătorilor după dezbaterea dintre Biden și adversarul său republican, Donald Trump, 78 de ani, din 27 iunie, când Biden a părut incapabil să răspundă în mod corespunzător la întrebări și, ocazional, a părut că își pierde șirul gândurilor în mijlocul propoziției.

De atunci, Biden a apărut la mai multe mitinguri de campanie electorală din SUA, încercând să demonstreze că acea prestație slabă a fost doar o pasă proastă.

Pantofi comozi

Un interviu cu ABC News difuzat vineri a fost, de asemenea, conceput pentru a reseta agenda, însă prestație sa „călduță” nu a făcut decât să ridice și mai multe semne de întrebare.

Chiar înainte de dezbatere, unii membri ai personalului de la evenimentele organizate de Biden s-au întrebat dacă instrucțiunile detaliate au fost produsul unei echipe deosebit de bine organizate sau dacă a existat o preocupare acută în tabăra sa de a evita mai multe gafe publice.

„Am organizat o simplă strângere de fonduri la o reședință privată, dar ei au tratat-o ca și cum ar fi fost un summit NATO”, a declarat o sursă. Una dintre indicații conținea o imagine mare a spațiului în care se desfășura evenimentul, însoțită de un text pe care scria „Vedere de pe podium” și „Vedere din public”.

Andrew Bates, un purtător de cuvânt al Casei Albe, a declarat pentru Axios că „nivelurile ridicate de detaliu și precizie sunt esențiale pentru munca de organizare prezidențială – indiferent cine este președinte – și acestea sunt abordări de bază care sunt utilizate de orice echipă modernă, inclusiv de biroul vicepreședintelui și de agenții”.

Echipa lui Biden a luat măsuri pentru a evita episoadele neplăcute. De exemplu, are de urcat acum o scară mai scurtă spre Air Force One atunci când se îmbarcă în avionul său oficial. De asemenea, a început să poarte pantofi mai comozi și care, se zice, reduc posibilitatea ca acesta să se împiedice.

The post Detaliul care ridică noi semne de întrebare. Instrucțiunile simple care îi arată lui Biden cum să ajungă pe podium la evenimente appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri