Echipa de robotică de la Liceului de Informatică din Iaşi, campioană mondială. Elevii au fost primiți cu aplauze și urale

Echipa de robotică de la Liceului de Informatică din Iaşi a revenit acasă, după a devenit Campioană Mondială la concursul de robotică din Statele Unite ale Americii.

Elevii s-au clasat pe prima treaptă a podiumului la Competiţia Internaţională de Robotică, desfăşurată la Johns Hopkins Applied Physics Laboratory din Laurel.

Tinerii au fost așteptați cu emoție și entuziasm de părinții, prietenii și mentorii lor, din cele două echipe ale Liceului de Informatică „Grigore Moisil” din Iaşi, CyLiis și Peppers.

La același concurs, elevii de la Colegiul Național „Mihai Viteazul” din Ploiești, din clasa Ro2D2, au urcat pe aceeași treaptă a podiumului. Competiția a avut loc în perioada 28 – 30 iunie și la ea au participat 40 de echipe din întreaga lume.

The post Echipa de robotică de la Liceului de Informatică din Iaşi, campioană mondială. Elevii au fost primiți cu aplauze și urale appeared first on tvrinfo.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *