Caută
Close this search box.

EURO 2024 – ”Generația de suflet” îi unește pe români

EURO 2024 – ”Generația de suflet” îi unește pe români

Aventura României la Euro 2024 s-a oprit în optimile de finală. În meciul cu Olanda, tricolorii au jucat curajos, dar două greșeli au făcut ca olandezii să se impună până la urmă cu 3-0 și să se califice în sferturile de finală. România e însă mai unită că niciodată. Zeci de mii de români au mers în Germania să susțină echipa națională și milioane au încurajat-o de acasă. În București și în marile orașe fanii au ieșit la terase să se bucure de meciul României. Atmosfera a fost explozivă.

București

Meciul din optimi al României a scos în stradă mii de români. În București, un ecran mare a fost amplasat lângă Ateneu. Acolo s-au strâns peste 2.000 de oameni care au strigat într-un glas ”Hai, România!” și au tresărit la fiecare încercare a tricolorilor de a trece de echipa Olandei.

Și la terase atmosfera a fost una de sărbătoare, în ciuda faptului că debutul partidei n-a fost în favoarea tricolorilor. Chiar dacă drumul naționalei României s-a oprit în optimile de finală, suporterii din Centrul Vechi nu sunt dezamăgiți de rezultat.

Suporter: Suntem alături de ei indifernet de rezultat. N-are importanță! Stanciu transmite la băieți: vă iubim mult de tot!
Suporter: Nne-am oprit, din păcate, speram să mergem mai departe, nu credeam, dar așa a fost să fie.
Suporter: Nu suntem supărați! Suntem mândri că suntem români! Hai România!

Cluj Napoca

Fanii clujeni au înfruntat ploaia și au urmărit meciul tricolorilor pe un ecran uriaș din centrul orașului. Au fost alături de ”generația de suflet” și au sperat până la ultimul fluier că România va merge mai departe.

Suporter: N-avem ce face, am dat tot ce am putut, aia e, oricum suntem foarte mândri de echipa noastră
Suporter: Ne doream mai mult, dar atât s-a putut. Și am construit o echipă foarte mare. Asta e ce contează în momentul de față. România are de unde să plece înainte.

Indiferent de rezultat fanii sunt mulţumiţi că tricolorii au ajuns atât de departe. România a jucat pentru prima dată în ultimii 24 de ani un meci în optimi la Campionatul European de Fotbal, conform TVRInfo.

Suporter: Băieții au fost foarte buni, suntem mândri de ei . Hai România! Sperăm ca dată viitoare să câștigăm.

Timișoara

Un val de susținere a venit și din partea timișorenilor care au încins atmosfera în ciuda ploii torențiale.

Suporter: Foarte bună ofensiva lor. Păcat că nu am ajuns în sferturile de finală, însă eu sunt foarte mândru de echipă și ar fi păcat să nu-i susținem în continuare.

Echipa națională de fotbal a României se întoarce de la Euro în această noapte, după ora 24.00.

Miercuri noaptea, sosirea la București

După participarea la EURO 2024 naţionala de fotbal revine în ţară după miezul nopţii. Le mulţumim jucătorilor pentru tot parcursul din aceste trei săptămâni şi pentru toată emoţia și bucuria pe care ni le-au oferit în ultima perioadă.

Federaţia Română de Fotbal îi roagă pe suporteri să nu îi aştepte pe jucători la Otopeni, ci la Mogoşoaia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri