Incident neplăcut în prima zi a festivalului SAGA. DJ Hardwell a coborât de pe scenă după câteva minute și a răbufnit în fața publicului: Tot echipamentul mă dezamăgește

Prima seară a festivalului SAGA a fost incendiară. Zeci de mii de tineri au cântat până după miezul nopţii alături de artişti ca Loreen, Smiley sau Subcarpați. Iar mâine urmează să urce pe scenă Nicki Minaj și Armin van Buuren.

Un scandal a umbrit însă prima seară SAGA. După doar 10 minute pe scenă, olandezul DJ Hardwell a răbufnit în fața publicului. Artistul a luat microfonul și le-a spus fanilor că e dezamăgit, nu poate mixa pentru că echipamentul e defect și că nu a fost plătit pentru prestație. După care și-a aruncat căștile și a plecat.

Organizatorii au răspuns pe Facebook acuzațiilor. DJ Hardwell a fost plătit și problemele tehnice nu li se pot reproșa, au scris responsabilii festivalului.

The post Incident neplăcut în prima zi a festivalului SAGA. DJ Hardwell a coborât de pe scenă după câteva minute și a răbufnit în fața publicului: Tot echipamentul mă dezamăgește appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *