Caută
Close this search box.

Jurnalista TVR Ilinca Nazarie, premiată pentru reportajele ei

Jurnalista TVR Ilinca Nazarie, premiată pentru reportajele ei

Colega noastră, jurnalista Ilinca Nazarie, reporter special, a fost decorată de Șeful Statului Major al Forțelor Aeriene, generalul Leonard Baraboi, cu emblemă de onoare a Forțelor Aeriene, în semn de apreciere deosebită pentru profesionalismul și spijinul acordat în promovarea activității acestei structuri militare.

Printre transmisiunile importante realizate de Ilinca la TVR Info este și momentul retragerii de la zbor a aeronavelor Mig21 Lancer.

Numeroase reportaje și transmisiuni în direct despre cei care zboară în misiunile de Poliției Aeriană, atât în România cât și în străînătate, despre cei care apără cerul României, lucrând cu sistemele Patriot, fac parte din activitatea jurnalistică a colegei noastre.

De la Baza 95 Aeriană, până în Lituania, alături de colegii ei, Ilinca Nazarie vă arată, de cele mai multe ori, o altă faţă a oamenilor în uniformă.

The post Jurnalista TVR Ilinca Nazarie, premiată pentru reportajele despre misiunile speciale ale fortelor aeriene appeared first on tvrinfo.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri