Caută
Close this search box.

Litoralul, pregătit pentru sezonul festivalurilor. Neversea și Beach Please vor aduce în fața publicului sute de artiști. Nick Carter şi Maluma sunt printre cei mai așteptați

E vremea festivalurilor pe litoral! În mai puțin de două zile va lua startul, în Constanța, cel mai mare eveniment muzical organizat pe o plajă din Europa. Neversea va aduce în fața publicului peste 150 de artiști din țară și din străinătate. Patru zile și patru nopți va răsuna muzica, într-un peisaj mirific la malul mării, iar atmosfera va fi completată de animatori, confeti şi artificii. Nick Carter şi Maluma sunt printre cei mai așteptați artişti.

Pe plaja Modern din Constanța se lucrează la foc continuu până la sosirea fanilor Neversea. Totul trebuie să fie perfect, așa că se pregătesc scenele și culoarele pe care se va deplasa publicul.

ANA MARIA STANCU – corespondent TVR: Anul acesta, festivalul se organizează pe 110 mii de metri pătrați de plajă. Vor fi organizate patru scene pe care vor performa peste 150 de artiști. Maluma este unul dintre cei mai așteptați artiști. Va sta două zile în Constanța alături de soția și fiul său și a solicitat trei mașini blindate, care vor fi aduse din străinătate.

Pe securitate, la astfel de evenimente, se pune mare preţ, aşa că locul va fi împânzit de echipe de polițiști și jandarmi. În plus, navigația în apropierea țărmului va fi monitorizată și de pe mare.

Anul acesta vor urca pe scenele de la Neversea nume mari din muzica electronică precum Nick Carter, Orhan Mamut, Bebe Rexha sau G-Eazy. Iar pentru a fi evitată aglomeraţia, publicul este încurajat să folosească mijloacele de transport în comun.

Mulți fani au venit de peste hotare special pentru a-și asculta artiștii preferați.

Festivalul Neversea se va desfășura în perioada 4-7 iulie, iar din 10 iulie distracția si muzica bună se mută la Costinești. Acolo va începe festivalul Beach Please, care se desfășoară până pe 14 iulie.

The post Litoralul, pregătit pentru sezonul festivalurilor. Neversea și Beach Please vor aduce în fața publicului sute de artiști. Nick Carter şi Maluma sunt printre cei mai așteptați appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri