Caută
Close this search box.

Lovitura Lu’ Tache: JIHAD-ul MILIARDARILOR – DIMOFTE, TURNAT de PUIU!

Da, omenește vorbind, normal că lui Puiu Popoviciu i-ar conveni să fie și ”optimizat” de ”GAȘCA NEBUNĂ” a generalului Coldea, dar și un ”martor protejat” al Secției a II-a!

La fel cum a fost și un cadru de nădejde al sistemului ceaușist, dar și un oligarh de un nebun succes, imediat după ce o fi fost în decembrie 1989…

Numai că România decisivului an electoral 2024 nu mai este ”Vestul Sălbatic” al anilor trecuți. Și nici măcar ”câmpul tactic” al unui ”țărănuș” ca Mitică Dumbravă. Unul care nu avea nicio reținere în a se lăuda, la șprițurile informale ale sistemului ticăloșit ținute până târziu în noapte la doar o aruncătură de băț de Știrbei Vodă, cum stau ”capră” în fața lor polițiști, procurori și judecători de-a valma…

Așa că Puiu Popoviciu se înșeală amarnic dacă își face socoteala că, încă o dată, ”operativii” îi vor spăla rufele murdare din Justiție. Pentru că ”socoteala de la Londra” chiar nu se mai potrivește cu cea de la București! Și mai ales de la Washington! Acolo unde avansează, cu o celeritate procedurală lesne de înțeles pentru republicanii ”de pretutindeni”, ancheta paralelă care îl privește! Mai ales că, ghinion, având de acum propriile ”surse alternative de informații”, americanilor nu le-a picat deloc bine documentarea ”șmecheriei ieftine” a miliardarului Puiu Popoviciu. Astfel că nu mai ține nici măcar ”legendarea” că locuiește în ”corpul din stânga” al Ambasadei Statelor Unite ale Americii la Londra și astfel ar fi pe deplin protejat! Pentru că nici eu, dacă închiriez un apartament pe Ștefan cel Mare, peste drum de IGPR, nu înseamnă că sunt șeful Poliției Române!

Drept urmare, la acest moment, Puiu Popoviciu este la fel de protejat de americani, după cum este și Florian Coldea!

Deschiderea la Londra a GLOBAL ASI UK, compania sută la sută britanică făcând parte din ”HUB”-ul de intelligence american care editează, și în România, platforma ANALIZE STRATEGICE și INFORMAȚII, nefiind astfel deloc întâmplătoare… După cum nimic nu este la acest nivel a ceea ce ar trebui să fie ”lumea bună” de intelligence.

”PUIU, VIN DUPĂ TINE”! Astfel am fi putut titra, foarte lesne, și ”LOVITURA” de astăzi. Ceea ce nu înseamnă, desigur, că asistăm la o operațiune pe persoană fizică. Mai ales că DIVIZIA de INVESTIGAȚII EXTERNE a ASI GLOBAL USA este deja prezentă la Londra, prin GLOBAL ASI UK!

Numai că, de această dată, cei cărora generalii Dumbravă, Cocoru și Coldea le-au smuls de atâtea ori, din ”ghearele anchetelor”, miliardarii ”buni platnici”, au primit OK-ul de a trece la ”next level”! Și de a documenta noua ”pistă” indicată de către structura contrainformativă care a luat urma ”afacerii” care zdruncină serios ”șandramaua miliardarilor” români de peste hotare. Una care urmărește cele 22 de milioane de euro despre care există ”indicii temeinice” că i-ar fi fost solicitate lui Puiu Popoviciu pentru a îi fi ”optimizate” dosarele din țară. Ceea ce, stranie coincidență, s-a și întâmplat! Într-un ritm ”sinucigaș”, strict pe ”culoarul feminin” asigurat de la instanța de fond până la cea Supremă! Însă ”contractul” mai includea un ”serviciu”. O ”anexă” strict secretă la ”optimizarea” dosarelor lui Puiu Popoviciu.

Și anume scoaterea din joc, de către aceeași ”GAȘCĂ NEBUNĂ”, a chiar partenerului acestuia de afaceri, cel puțin la fel de discretul Radu Dimofte! Cel care, deși refugiat pe Coasta de Azur, de unde nu a mai îndrăznit să iasă, a simțit din plin ”răsuflarea în ceafă” a ”GĂȘTII NEBUNE” a generalului Coldea.

Și uite cum Puiu Popoviciu ar fi putut deschide astfel o ”Cutie a Pandorei” care se poate deja transforma, atunci când dinamica operativă o va impune, într-un fratricid ”JIHAD al MILIARDARILOR” români!

Mai ales dacă, aflând de ce i se coace, nici Radu Dimofte nu s-a dovedit chiar ”ușă de biserică”. Și și-a securizat ”arhiva” personală filmată pe yacht-ul din Nisa!

La această oră, Puiu Popoviciu nefiind încă în țară, așa cum i s-a promis. Dar resimțind deja și temerea că, odată cu ”schimbarea liniilor” din servicii, ”vânatul” se poate transforma oricând în ”vânător”.

Dar, vorba ceea, să fie la ei… Că doar ei știu cum au făcut bani… La fel după cum este strict treaba beneficiarilor să le explice procurorilor Secției a II-a cum au împărțit, fie și doar pe hârtie, cele 22 milioane de euro. Chiar dacă astfel se va afla cum s-au și ”ars” între ei, ditamai ”oamenii de onoare”…

Sursă articol: asi-romania.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri