Caută
Close this search box.

Medicii de familie, nemulțumiți de contractul cadru. Ei spun că valoarea serviciilor medicale decontate medicilor este prea mică

Medicii de familie sunt nemulțumiți de prevederile și tarifele impuse de Casa Națională de Asigurări de Sănătate în documentul care prelungește contractul cadru.

Documentul ar fi trebuit să intre în vigoare astăzi, dar unii medici refuză să-l semneze. Și Colegiul Medicilor avertizează că la contract se adaugă un act adițional privind plata pe pacient a medicilor de familie pe o durată de 6 luni.

Asta în condițiile în care bugetul Casei Naționale de Asigurări de Sănătate nu are fonduri prevăzute decât pentru trei luni.

Soluția, după discuțiile între Colegiul Medicilor și CNAS, e fie bugetarea ultimului trimestru, fie semnarea unui act adițional numai pe trei luni, în așteptarea finanțării pentru plata medicilor de familie.

The post Medicii de familie, nemulțumiți de contractul cadru. Ei spun că valoarea serviciilor medicale decontate medicilor este prea mică appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri