Caută
Close this search box.

Ministerul rus de Externe: Moscova nu intervine în alegerile din Franța, dar nu poate fi indiferentă

Rusia nu intervine în alegerile din Franța. Asta nu înseamnă, desigur, că stă deoparte, a transmis Ministerul rus de Externe. Moscova nu poate fi indiferentă față de o țară care, cândva, îi era chiar partener strategic, a fost motivarea transmisă prin vocea unui purtător de cuvânt adjunct.

Purtător de cuvânt adjunct al Ministerului rus de Externe: Andrei Nastasyin: Alegerile din Franța sunt o problemă a poporului acestei țări, acest lucru este valabil și pentru evaluarea procedurilor democratice. Contrar diverselor prezumții și speculații, inclusiv celor difuzate de actualele autorități franceze, Rusia nu a intervenit niciodată în procesele electorale de nicăieri. Spre deosebire de Statele Unite și aliații lor, care fac acest lucru în mod sistematic. Spre deosebire de Franța, pentru care interferența în afacerile interne ale altor state, cum ar fi fostele sale colonii africane, a fost mult timp o parte integrantă a politicii sale neo-coloniale. Acest lucru nu înseamnă, desigur, că stăm deoparte. Suntem departe de a fi indiferenți la ceea ce se întâmplă într-o țară care, cândva, cu ceva timp în urmă, era considerată pe bună dreptate una dintre principalele puteri europene și era chiar partenerul nostru strategic, dar care astăzi s-a transformat în unul dintre instigatorii războiului distructiv al Occidentului colectiv împotriva Rusiei.

The post Ministerul rus de Externe: Moscova nu intervine în alegerile din Franța, dar nu poate fi indiferentă appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri