Caută
Close this search box.

Nigel Farage și-a pus la propriu mănuși de box pentru alegerile legislative din Marea Britanie

Liderul partidului britanic de extremă dreapta Reform UK, Nigel Farage și-a pus la propriu mănuși de box pentru scrutinul de astăzi. Și a făcut și o comparație cu cazul lui Andrew Tate, acuzat în România de viol și trafic de persoane.

Farage a intrat în ring cu un controversat pugilist de categorie grea, Derek Cisora (fonetic), găsit vinovat acum câțiva ani pentru că și-a bătut prietena. La costum, cravată și cu celebrul zâmbet larg, Farage a mimat câteva lovituri, deși fotografia de final a fost cu mănușa adversarului în propria falcă.

Farage s-a folosit de prilej pentru a declara că face parte dintr-un „fenomen similar” influencerului Andrew Tate, afirmând că există forțe în societate care încearcă să împiedice, cităm „tinerii să fie tineri”.

Totul în contextul în care sondajele arată că tot mai mulți alegători tineri preferă Partidul lui Nigel Farage, Reform UK. Formațiunea a dat afară mai mulți candidați pentru comentarii rasiste sau ofensatoare, în timp ce doi aspiranți la legislativ au dezertat în tabăra conservatorilor aflați la guvernare.

The post Nigel Farage și-a pus la propriu mănuși de box pentru alegerile legislative din Marea Britanie appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri