Caută
Close this search box.

Nou rateu al justiției din România! Denunțătorul lui Florian Coldea, Cătălin Hideg, audieri la DNA: „Vor să îmi preia firmele”

Cătălin Hideg, cunoscut pentru dezvăluirile sale privind mafia coldistă, a ajuns la Direcția Națională Anticorupție (DNA) pentru noi audieri, după ce executorul judecătoresc angajat de Doru Trăilă i-a pus poprire pe conturi. Acesta a declarat că a fost urmărit constant de oamenii lui Coldea și că presiunile asupra lui nu au încetat niciodată, potrivit BZI.ro.

Este absolut dubios cum alte persoane au fost arestate și puse să plătească pentru lucruri mai puțin grave, pentru niște basme în comparație cu cazul lui Florian Coldea, care a umilit practic o țară întreagă. Astfel de indivizi sunt lăsați în libertate și mai au tupeul să mai și ceară bani.

Amintim că în aceste momente, Cătălin Hideg a ajuns la DNA pentru a sta de vorbă cu procurorii, asta după ce executorul judecătoresc angajat de Doru Trăilă i-a pus poprire pe conturi. Oamenii avocatului mafiei coldiste au blocat suma de 300 de mii de euro, ce reprezintă o parte din restul de șpagă ce trebuia să ajungă la foștii șefi din servicii pentru intervenția în justiție.

„În Europa mă urmăreau ușor,” a spus Hideg, subliniind că viața sa a fost constant monitorizată, acest fapt implicând o presiune imensă asupra lui.

Prin astfel de acțiuni se observă cum Coldea și toți ce-l înconjoară nu au limită la nimic. Iar acest lucru se întâmplă pentru că justiția din România și servicile secrete au distrus această țară.

Amintim cum Cătălin Hideg a criticat dur decizia recentă care a dus la executarea sa bancară, considerând-o „absolut jignitoare”.

„Această decizie de a lua această sumă în aceste condiții este absolut jignitoare. Sunt documentele trimise de la bancă prin care mi se spune că, începând de astăzi, banca este în executare”, a spus Cătălin Hideg, la DNA.

Un alt punct sensibil abordat de Hideg în declarațiile sale a fost tentativa de preluare a afacerilor sale.

„Vor să îmi preia firmele”, a declarat el, sugerând că există o orchestrare a preluării activelor sale de către oamenii lui Coldea.

Din nou, dovezi care atestă faptul că justiția nu se face în mod corect în România. Pentru unii se aplică, pentru alții se fac excepții, iar pentru cei privilegiați, legea nu există!

Și cu toate acestea, trebuie să spunem că țara își merită justiția! Pentru că asta au votat! Iar dacă poporul a dorit acest sistem, asta au și asta vor avea în continuare! Se pare că românilor le place să trăiască în frică, în teroare, dezinformare… iar o dată la 4 ani să fie lingușiți și mințiți în față… Adevărul este că fiecare își merită soarta.

Cât despre Ministerul Justiției, condus de Alina Gorghiu… este de la sine înțeles că există doar pentru ca românii să îl plătească, ca să ia salarii colosale. Pentru că randament nu este! Justiția din România nu există! Nu au treabă cu nimeni și nimic! Nu s-au ocupat de problema drogurilor, de traficul de carne vie, de migranți… Nimic! Concluzia rămâne doar că s-a dorit formarea unui popor de idioți utili, care consumă droguri, este ușor de manipulat și care votează doar ce i se spune!

Așadar, românii își merită soarta!

Avocatul Doru Trăilă, inculpat în dosarul Coldea, l-a dat în judecată pe denunţătorul Cătălin Hideg şi îi cere banii din contractul de asistenţă juridică

Reiterăm cum casa de avocatură Doru Trăilă şi Asociaţii a dat în judecată compania Sanimed International Impex controlată de omul de afaceri Cătălin Hideg şi solicită suma de 500.000 de euro din cadrul contractului de asistenţă juridică, contract considerat de DNA un paravan pentru trafic de influenţă, potrivit portalului Judecătoriei Giurgiu. Citește mai departe pe BZI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri