Caută
Close this search box.

„Profețiile lui Mitică” despre Coldea și statul paralel

Unul din cei mai cunoscuți oameni din fotbalul românesc, fostul șef de la LPF, Mitică Dragomir,  a făcut o dezvăluire controversată. Acesta a oferit informații explozive în emisiunea pe care Horia Ivanovici o realizează, faţă în faţă cu Dumitru Dragomir, MAX  ,,Profețiile lui Mitică”, despre statul paralel.

Mitică Dragomir demască Statul Paralel. Oracolul de la Bălcești nu s-a mai ferit și a dezvăluit cine este, de fapt, șeful statului paralel.

,,Statul Paralel este încă esență tare, cu toate că lumea spune la boschetărie la mine că șeful statului paralel..Hai că să ți-o dau pe aia.. În viziunea mea este unul dintre cei mai deștepți. Și ar fi Pahonțu( nr. Lucian Pahonţu, șeful SPP). El ar fi totuși capul Statului Paralel. Pahonțu este un tip deștept și el face jocuri puternice. Care spune că nu este un tip mișto, înseamnă că el e prostul. E un tip foarte deștept dacă a rezistat la atâția președinți ”, a declarat Mitică Dragomir, în emisiunea MAX  Profețiile lui Mitică

Mitică Dragomir a mai făcut o dezvăluire explozivă în urmă cu puțin timp! Acesta a demascat mafia lui Florian Coldea. De asemenea, a vorbit și despre mânăriile făcute de fostul șef al SRI.

„Referitor la Coldea…Coldea nu o pățească nimic. Singurul palpabil este semnătura pusă să bage oameni la pușcărie, fie ei politic, fie financiari care deranjau. Vis-a-vis de Coldea. E greu să scape, dar nici cei care se duc să îl reclame la DNA nu sunt îngeri. O parte dintre ei sunt escroci de cea mai joasă speță. Cum să te șantajeze dacă esți nevinovat? Coldea a fost Dumnezeul României. Dacă pocnea din degete luai 15 ani de pușcărie nevinovat. Acum că îi vor găsi ceva palpabil…aștept să văd finalitatea. Dosarul i-l face unul dintre cei mai deștepți procurori din România. Îl paradește! Singurul lucru palpabil la Coldea este semnătura pe protocoale. Nu mă iau după oamenii care îl reclamă. Mi-e foarte greu să cred ce spune fostul președinte care îl atacă pe premierul din Albania. Coldea este terminat din punct de vedere politic, moral, social, mai puțin financiar. Banii nu i i-a nimeni. Și 10 vieți dacă trăiește, nu are nevoie de bani. Toate afacerile naționale și internaționale trec prin pixul lui”, a declarat Mitică Dragomir,  la România Tv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri