Caută
Close this search box.

„Puteţi conta pe mine. Nu am de gând să plec”, afirmă Joe Biden referindu-se la candidatura sa pentru prezidențiale

Joe Biden, care luptă pentru a-şi salva candidatura la preşedinţie, a dat asigurări joi că nu are „nu are de gând să plece”, într-un scurt dialog cu un susţinător, notează AFP.

În cursul unei recepţii la Casa Albă cu ocazia zilei naţionale a Statelor Unite, cineva din public i-a strigat: „Luptă în continuare! Avem nevoie de tine!” preşedintelui american care a răspuns: „Puteţi conta pe mine. Nu am de gând să plec„.

Democratul de 81 de ani, incapabil până în prezent să şteargă impresia dezastruoasă lăsată de dezbaterea sa eşuată în faţa lui Donald Trump, în urmă cu o săptămână, a invitat militari şi familiile acestora la un grătar pe 4 iulie.

După un scurt discurs citit pe un teleprompter, Joe Biden a luat un microfon pentru a se adresa în mod spontan publicului.

CITEȘTE ȘI: De ziua lor, americanii sunt mai divizați ca niciodată. Deși i se cere insistent, Biden nu iese din cursă. Atmosferă tensionată în Partidul Democrat

„Avem o datorie faţă de voi„, a spus el, adresându-se familiilor militarilor, cărora le-a mulţumit „din toată inima”. Preluare: Agerpres

The post „Puteţi conta pe mine. Nu am de gând să plec”, afirmă Joe Biden referindu-se la candidatura sa pentru prezidențiale appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri