Caută
Close this search box.

Stațiile de tratare și de epurare a apei din Ocna Șugatag, afectate de ploile abundente. Se menține pericolul de inundații, în județul Maramureș

N-a trecut pericolul de inundații în județul Maramureș. Hidrologii avertizează că până mâine la amiază pot fi viituri periculoase pe râurile Iza, Vişeu și Someșul Mare. În urma ploii abundente de marți seară, în comuna Ocna Șugatag apa a ajuns pe străzi la jumătate de metru.

La Ocna Șugatag, ploile abundente au făcut ca de pe versanți să se scurgă șuvoaie care au adus cu ele aluviuni și lemne. Mai multe anexe și beciuri au fost inundate. În centul localității, apa a avut aproape jumătate de metru.

Stația de tratare a apei și cea de epurare au fost afectate.

Administrația locală a intervenit cu utilajele primăriei și cu cele ale agenților economici din zonă. Au fost îndepărtați și ultimii copaci căzuți.

Vasile Hotea, şef SVSU, Primăria Ocna Şugatag: Ar mai fi de făcut unele chestii la Breb. Au fost mai multe probleme.

Maria Ficzay, viceprimar, Ocna Şugatag: Alimentarea cu apă este reluată doar că au fost infiltrații și acolo mai trebuie să lucrăm.

Două orașe din Maramureș, Sighetu Marmației și Cavnic, și 6 comune au fost lovite puternic de fenomenele extreme.

The post Stațiile de tratare și de epurare a apei din Ocna Șugatag, afectate de ploile abundente. Se menține pericolul de inundații, în județul Maramureș appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri