Victoria Starmer, soția noului premier britanic, o persoană discretă. Cei doi s-au cunoscut în instanță

În timpul campaniei electorale și de-a lungul carierei soțului ei ca lider al Partidului Laburist, Victoria Starmer, soția premierului Keir Starmer, nu prea a ieșit în evidență, potrivit BBC News. Singurele ieșiri publice au fost la banchetul de stat și un concert al lui Taylor Swift.

Victoria Starmer lucra cu normă întreagă la un spital NHS, ca terapeut ocupațional, a spus soțul ei, Keir Starmer, întrebat la postul de radio LBC, iar băiatul lor cel mare își pregătea examenele GSCE (un fel de bacaluareat englez).

„În timp ce eram în cursă, am luat decizia să creăm mediul în care el să poată studia calm, în condiții obișnuite”, a explicat noul premier britanic discreția privitoare la familia sa.

Acum, că Sir Keir a câștigat alegerile și a devenit prim-ministru, Lady Starmer poate considera ca îi va fi mai dificil să evite viața publică.

Cum s-au cunoscut Victoria și Keir

Prima oară s-au întâlnit la începutul anilor 2000, când Keir Starmer nu era om politic, ci avocat. Lucrau amândoi la același caz.

Keir Starmer, la ITV: „Pregăteam un dosar în instanță și totul depindea de exactitatea documentelor. Am întrebat echipa cine a pregătit documentele și ei mi-au răspuns că o femeie, Victoria, și eu le-am cerut să vorbesc cu ea la telefon”. După ce au avut o discuție minuțioasă despre documente, înainte ca cei doi să închidă telefonul, s-a auzit vocea Victoriei: „Cine.. (beep) s-o fi crezând că este?”.

Relația a înflorit după o primă întâlnire într-un pub din Londra. Vorbind cu biograful său, Tom Baldwin, Keir Starmer a descris-o pe Victoria „cu picioarele pe pământ, obraznică, amuzantă și absolut superbă”. A cerut-o în căsătorie câteva luni mai târziu, într-o vacanță, în Grecia. S-au căsătorit în 2007, iar mai târziu el a descris-o ca pe „o femeie incredibil de caldă, minunată”.

Soții Starmer au doi copii adolescenți, pe care s-au străduit să-i țină departe de lumina reflectoarelor, de aceea nu le-au spus numele în public.

The post Victoria Starmer, soția noului premier britanic, o persoană discretă. Cei doi s-au cunoscut în instanță appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *