Caută
Close this search box.

VIDEO Cătălin Hideg, fondatorul Sanimed, face un apel la populația României pentru a-și salva compania, executată de gruparea generalilor

Cătălin Hideg cere o donație de 10 lei de la fiecare român pentru a salva Sanimed.

Omul de afaceri Cătălin Hideg, fondatorul Sanimed International Impex SRL, face un apel disperat către populația României pentru a-și salva compania, aflată în pragul colapsului după ce a fost ignorat de Guvernul României.

„Dragi români, puteți ajuta compania SANIMED printr-un exemplu de solidaritate în fața abuzurilor generalilor Coldea, Dumbravă și avocatul lor, Doru Trăilă. Puteți dona minimum 10 lei în contul sechestrat de la Banca Transilvania – RO41BTRLRONCRT0625668901”, a declarat omul de afaceri.

Sanimed, odinioară un pilon important în industria medicală românească, este acum în agonie, confruntându-se cu executarea silită cerută de Casa de avocatură Traila & Co, care a solicitat lichidarea a tot ce a mai rămas din companie.

 

Cătălin Hideg acuză că Sanimed este victima unui complot orchestrate de o grupare influentă de generali și oameni de afaceri cu legături puternice în justiție și administrația românească. „Casa de avocatură Traila & Co a cerut executarea a tot ce a mai rămas din companie, în urma unor decizii pe care le considerăm abuzive și nejustificate. Am fost ignorați complet de autorități și lăsați să ne luptăm singuri într-un război inegal și murdar”, a declarat Hideg.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri