Caută
Close this search box.

Zelenski afirmă că numărul victimelor din rândul forțelor ruse este de șase ori mai mare decât al Ucrainei

Raportul dintre pierderile de personal militar ucrainean și rus în această etapă a războiului este de unu la șase, a declarat președintele Volodimir Zelensk, într-un interviu acordat publicației The Philadelphia Inquirer, potrivit The Kyiv Independent.

„Într-adevăr, ei (forțele ruse) au mult mai mulți oameni și, într-adevăr, noi ne îngrijim mai mult de oamenii noștri. Nu vom avea mai mulți oameni decât Rusia (pe câmpul de luptă)”, a declarat Zelenski.

Zelenski a adăugat că raportul a fost anterior de unu la patru, dar acum este de șase la unu, având în vedere situația din direcțiile orașelor Pokrovsk și Harkov.

Rusia a pierdut peste 540.000 de soldați în Ucraina de la începutul invaziei la scară largă în februarie 2022, potrivit Statului Major al Ucrainei. Acest număr include atât morții, cât și răniții.

Printr-o cercetare open-source, Mediazona, o instituție media independentă din Rusia, împreună cu BBC Rusia, au confirmat numele a 64.000 de soldați ruși care au fost uciși de la începutul invaziei la scară largă a Rusiei în Ucraina, în februarie 2022.

Volodimir Zelenski: SUA nu văd Ucraina în NATO astăzi

Statele Unite nu sunt pregătite să invite Ucraina să se alăture NATO astăzi, a declarat președintele Volodimir Zelenski într-un interviu acordat The Philadelphia Inquirer.

The Kyiv Independent nu a putut verifica independent aceste date.

Zelenski a declarat că războiul se bazează pe tehnologie, iar cine este mai avansat va câștiga.

Vorbind despre modul în care Ucraina poate prevala pe câmpul de luptă în ciuda numărului mai mic de oameni și arme, Zelenski a făcut apel la Occident să închidă toate lacunele prin care Rusia poate eluda sancțiunile pentru producția sa internă de drone și rachete.

De asemenea, este necesar să se finanțeze producția internă de drone și rachete în Ucraina, a adăugat el.

Zelenski a subliniat, de asemenea, că Rusia câștigă cel mai mult din exporturile sale de petrol și gaze pentru a-și alimenta agresiunea în Ucraina.

Acesta este cel mai important lucru și trebuie să ne concentrăm pe el – să nu permitem ca sancțiunile să fie eludate, să sprijinim Ucraina din punct de vedere tehnologic și să nu ne temem de ceea ce se va întâmpla cu Rusia după (Vladimir) Putin. Acesta este mesajul principal”, a spus Zelenski.

The post Zelenski afirmă că numărul victimelor din rândul forțelor ruse este de șase ori mai mare decât al Ucrainei appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri