Doi angajaţi ai companiei Delta au murit în explozia unei anvelope a unui Boeing pe aeroportul din Atlanta, SUA

Doi angajaţi ai companiei americane americane Delta şi-au pierdut viaţa marţi după ce o anvelopă a unui avion Boeing 757 a explodat în timpul unor lucrări de mentenanţă pe aeroportul internaţional Hartsfield-Jackson din Atlanta, statul american Georgia, transmit EFE şi Reuters.

Compania a confirmat, într-un comunicat, că doi angajaţi, cărora nu le-a indicat numele, au murit şi că un al treilea a fost grav rănit în explozia petrecută în cursul dimineţii.

Detaliile accidentului nu sunt cunoscute.

Acesta s-a produs când o anvelopă a explodat în timp ce era scoasă de pe roata unui avion Boeing 757-232 în atelierul de mentenanţă.

Avionul sosise duminică de la Las Vegas, conform postului local WSB-TV, care citează informaţiile de zbor.

Compania Boeing trece printr-unul dintre cele mai nefericite momente din istoria sa în urma unei serii de accidente legate de probleme grave de calitate la avioanele sale.

Printre cele mai recente incidente se numără cel de la începutul acestui an, când panoul care acoperea o uşă de urgenţă a unui Boeing 737 Max-9 al companiei Alaska Airlines s-a desprins în timpul zborului.

The post Doi angajaţi ai companiei Delta au murit în explozia unei anvelope a unui Boeing pe aeroportul din Atlanta, SUA appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *