Lovitura Lu’ Tache: NU I S-A ATROFIAT MUȘCHIUL!

Din două, una: Ori sunt proști, ori sunt proști! Altă explicație chiar că nu există pentru „pasivitatea” deja „sinucigașă” a liderilor politici guvernamentali.

Fie ei mai ales pesediști, dar chiar și liberali. Inclusiv alți „piloni” ai unui Pact de stabilitate care, oricât ar „scârțâi”, oricum nu se „dărâmă șandramaua” cu totul.

Drept urmare, rânjetele la „glumițele de autobază” de la ROMEXPO ale „marelui exponent” Alfred Simonis s-ar putea ca, de fapt, să nu fi făcut decât ca „Planul Dreptei” să fi trecut deja la „next level”. Și ne referim aici la acea „Dreaptă” mai mult a sistemului, decât a oricum debilei clase politice românești.

„Nu mai vreau un președinte cu un rânjet metalic sau cu mușchiul empatiei atrofiat” sunt „belicoasele” cuvinte cu care Alfred Simonis, da, chiar a stârnit ropote de aplauze la bătrâna ROMEXPO.

Numai că, FREDY, „mușchiul lui Iohannis nu i s-a atrofiat”! Și o să o simți! Și tu și ceilalți „mari bărbați de stat” care pur și simplu nu reușesc să se dezmeticească din „aburii Puterii”. O „Putere” pe care nici măcar nu au preluat-o pentru următorii zece ani.

Iar dacă de la vârful PSD, PNL, AUR, USR sau chiar SOS nimeni, dar absolut nimeni nu ia în calcul că un „răzbunător” ca Iohannis nu va încerca totul pentru a nu îmbătrâni și mai urât decât combinatorul securist Băsescu, va fi strict pe riscul lor. Pentru că l-au „îngropat” pe Iohannis când acesta încă mișcă. Și ce mai mișcă!

Informațiile de ultimă oră ale DIVIZIEI INTERNE a ASI GLOBAL USA indică o „mișcare tectonică” de proporții la Neptun. Acolo unde, în timp ce absolut inconștienții lideri politici „tradiționaliști” au deschis șampania și deja se ciorovăiesc pe împărțirea portofoliilor ministeriale, Iohannis are musafiri… Și ce musafiri!

Desigur, chiar nu este treaba DIVIZIEI INTERNE a ASI GLOBAL USA de a le face „punctajul” partidelor minuțios întreținute în vârful sondajelor de opinie dinainte plătite. Astfel că se pot amăgi că „marea finală” Ciolacu – Simion este ca și asigurată. Sau că umilul „ostaș în slujba țării” va „înghiți” funcția de premier, doar pentru ca liberalii să fie păstrați la guvernare. După cum și „convertirea” ideologică a „Șoșoacei de dreapta” Elena Lasconi este luată în calcul cu aceeași halucinantă delăsare…

Fără ca nimeni să se întrebe, totuși, ce pregătește Iohannis! Un „animal politic” uns cu toate „alifiile” și care, drept urmare, este pe deplin conștient că dacă lasă definitiv „garda jos”, nimeni nu îi mai poate garanta libertatea soției.

Mai ales că, GHINION, uite că toți „candidații sistemului” de pe dreapta renunță, unul după altul, la intrarea într-o altfel pe deplin logică luptă „pe viață și pe moarte” cu rivalii ideologici tradiționali.

De ce…? Poate pentru că, până în noiembrie, mai este suficient timp pentru „crearea valului emoțional național” necesar în vederea mobilizării unei Diaspore care poate încă schimba soarta alegerilor prezidențiale. Acolo unde un milion de voturi chiar contează.

Chiar dacă pentru asta „va trebui să moară români”… Sau ca peste fix o lună sistemul să își sacrifice proprii „țapi ispășitori”, pentru finalizarea operațiunii de „auto-curățire”…

Da, știm, toată propaganda operativă a avut grijă să disemineze informația „urii” dintre ei… Dar dacă KOVESI și IOHANNIS candidează în tandem, președinte – premier…? Câștigă DREAPTA SISTEMULUI? CÂȘTIGĂ!

UPS, uite că am scăpat-o…

Sursă: asi-romania.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *