Ajutoarele adunate în cortul din curtea TVR ajung la sinistrați. Oamenii continuă să doneze

A fost o nouă zi în care speranţa şi solidaritatea şi-au făcut loc în curtea Televiziunii Române. Sute de oameni impresionați au venit să ofere donaţii pentru sinistraţi. Cortul montat de militarii Armatei Române s-a umplut din nou, iar ajutoarele au ajuns deja în satele din județul Galați. Gestul de a oferi din puținul lor i-a impresionat pe oamenii cărora apa le-a luat totul. Puteţi aduce donaţii în fiecare zi la sediul TVR de la ora 8 dimineață la 8 seara.

Ajutoarele adunate în curtea Televiziunii Române au ajuns la oamenii din Galați. Fiecare pachet le readuce speranța că la un moment dat le va fi din nou bine.

Pe doamna Mihaela gestul unor necunoscuți care s-au gândit la necazul ei a impresionat-o până la lacrimi.

Oamenii s-au mobilizat din nou duminică dimineață și au venit pentru a treia zi în curtea TVR încărcați cu pachete pentru sinistrațîi din Galați. Au răspuns campaniei TVR Împreună facem bine impresionați de drama celor cărora apă le-a luat totul.

Cortul ridicat de militarii Armatei Române chiar în curtea TVR, lângă studiourile televiziunii s-a umplut înainte de prânz.

Eugen Ion, reprezentant al TVR: Practic nu am făcut față cu numărul persoane, au venit nonstop, am strâns materiale de necesitate e plin cortul acolo la noi. Dar mesajul în primul rând este mesajul să nu își piardă speranța cei care sunt afectați de aceste calamități.

Campanie TVR: Împreună facem bine!

Vă reamintim, sunt necesare în special materiale de construcții și produse de curățenie, dar și multe alte lucruri care îi ajută pe oameni să poată reveni o viață normală. Toate pot fi aduse la sediul TVR din strada Ermil Pangratti, nr 28, din București, între orele 8 şi 20.

De asemenea, Crucea Roșie a pus la dispoziție trei conturi în care se pot dona bani. Pentru orice informații, ne puteți contacta la numărul 0731.355.775 sau la adresa de e-mail: relatiicupublicul@tvr.ro.

Campanie TVR pentru strângere de ajutoare. Puteți aduce donații, la sediul TVR, între orele 8.00 și 20.00

Televiziunea Română a lansat campania „Împreună facem bine” un demers de solidaritate cu oamenii aflaţi în suferinţă în urma inundaţiilor devastatoare din Moldova, care au luat şapte vieţi, au distrus mii de locuinţe, au închis şcoli şi grădiniţe.

The post Ajutoarele adunate în cortul din curtea TVR ajung la sinistrați. Oamenii continuă să doneze appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *