Bal caritabil la Palatul Culturii din Iaşi. Vedetele licitației, un tricou semnat de echipa națională de fotbal și casca de înot a lui David Popovici

Aproape 200 de mii de euro s-au strâns la balul caritabil de la Palatul Culturii din Iași. Anul acesta, evenimentul filantropic organizat de Fundația Serviciilor Sociale Bethany a oferit o experiență nouă participanților, iar suma strânsă va fi folosită pentru a-i ajuta pe copiii și tinerii aflați în dificultate.

Evenimentul a început cu melodii celebre semnate de Queen și Abba, la lumina a mii de lumânări. Cel mai așteptat moment a fost însă licitația caritabilă.

Vedete au fost un tricou semnat de echipa națională de fotbal și casca de înot a lui David Popovici. S-au strâns aproape 190.000 de euro în urma licitaţiei.

În 11 ani de existență, balul a adus împreună oameni și companii care au contribuit la îmbunătățirea vieții copiilor fără posibilități, oferindu-le acces la educație și resursele necesare pentru a-și putea croi un drum în viață.

Până acum, peste 700.000 de euro au fost mobilizați pentru programele Fundației Serviciilor Sociale Bethany.

Cu banii strânşi din aceste evenimente, peste 180 de liceeni din mediul rural au fost ajutăți să își termine studiile, peste 300 de copii cu dizabilități au fost integrați în programe terapeutice și mai bine de 800 de copii vulnerabili au fost sprijiniți să nu abandoneze școala prin programe de suport material, hrană și educație remedială.

The post Bal caritabil la Palatul Culturii din Iaşi. Vedetele licitației, un tricou semnat de echipa națională de fotbal și casca de înot a lui David Popovici appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *