Cezar Cătălin MARIN: KOVESI, Prinsă PE SUB MASĂ cu SERVICIUL din RUSIA!

Chiar dacă L.C. Kovesi afișa că ar fi fost „Pro USA”, aceasta a avut și legături pe „sub masă” cu anumiți vectori ai Kremlinului. Kovesi se pare că a fost „agățată” de serviciile ruse de informații (MD).

Informația pare verosimilă, având în vedere bălmăjeala din cercetările în dosarul ALRO! Sunt multe chestiuni de discutat legate de tergiversarea multor dosare instrumentate în perioadele când doamna L.C. Kovesi a fost procuror general și, ulterior, șefa DNA. Mai toate dosarele făcute în perioada șefiei kovesiene au luat calea prescripțiilor și foarte puțini bani din prejudicii au fost recuperați sau deloc.

Un exemplu elocvent este „inculpatul” Sorin Paul Stănescu, acesta fiind cercetat de mâna dreaptă a doamnei L.C. Kovesi, procurorul Bulancea Marius. De menționat că, în baza tratatelor lor de cooperare judiciară internațională, partenerii americani au furnizat o sumedenie de informații cu privire la suveicile financiare dezvoltate de Nasul de la Singureni pe teritoriul SUA. Mai mult, acestuia i s-a anulat și dreptul de a călători în SUA.

Sume exorbitante din bugetul statului au fost cheltuite în zadar în diferite anchete, având ca rezultat: EFECTUL RAZELOR DE LUNĂ ASUPRA GALOȘILOR DE GUMĂ.

Accesul doamnei L.C. Kovesi la informații clasificate în cadrul EPPO este un palier extrem de important pentru un serviciu de informații, mai ales cel din Rusia! Nu are rost să ne întrebăm ce s-a întâmplat cu rapoartele făcute de o anumită structură CI. Structura, unde cu siguranță cei de acolo lucrează cu adevărat pentru patrie, dar, fiind vorba că la șefia „prăvăliei” până în anul 2017 era Sorin, se pare că rapoartele despre Mata Hari de pe Știrbei Vodă s-au tocat.

Cât de curând va apărea o carte cu dezvăluiri din operațiunea BLACK CUBE. Frumos ar fi să fie lansată în Belgia!

Autor: Cezar Cătălin MARIN/asi-romania.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *