Constanţa: Primarul Vergil Chiţac, implicat într-un accident rutier pe autostrada A2

Constanţa: Primarul Vergil Chiţac, implicat într-un accident rutier pe autostrada A2

Primarul Constanţei, Vergil Chiţac, a fost implicat, luni, într-un accident rutier petrecut pe autostrada A2, autoturismul în care acesta se afla ca pasager intrând în parapetul metalic de pe marginea carosabilului.

Chiţac a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Constanţa şi, în urma investigaţiilor medicale care i s-au făcut, a reieşit că nu se impune spitalizarea acestuia.

„Pacientul a fost adus la Unitatea Primiri Urgenţe în această după-amiază, jurul orei 18,00, conştient, stabil şi cooperant. S-au efectuat toate investigaţiile medicale necesare, iar rezultatele acestora n-au relevat nicio leziune postraumatică. Având în vedere starea generală a pacientului, cât şi rezultatele investigaţiilor de specialitate, nu se impune internarea acestuia”, a declarat purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, Crina Kibedi.

Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, în jurul orei 17,00, poliţişti din cadrul Serviciului de Siguranţă Rutieră au fost sesizaţi că, pe autostrada A2, a avut loc un accident rutier, conform Agerpres.

„Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că un bărbat, de 53 de ani, ar fi condus un autoturism şi, din cauze care urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul direcţiei, iar vehiculul ar fi lovit glisiera metalică dreaptă.

În urma accidentului rutier a fost rănit uşor pasagerul din autoturism, un bărbat de 62 de ani”, se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ Constanţa.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest şi cu cel drugtest, rezultatele fiind negative.

Cercetările poliţiştilor în acest caz sunt în derulare.

Potrivit unor surse apropiate de primarul Constanţei, pasagerul rănit uşor în accidentul rutier este Vergil Chiţac, el întorcându-se de la Bucureşti.

Primarul Vergil Chiţac a semnat, luni, în Capitală, contractul de execuţie a lucrărilor la noul stadion Farul, informaţie furnizată pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *