“Împreună facem bine” | Adelin Petrișor: Donați orice sumă puteți în conturile Crucii Roșii și îi veți ajuta pe sinistrați

“Împreună facem bine” este campania tuturor! Televiziunea Română a primit sprijinul Ministerului Apărării şi are alături Crucea Roşie Română. Sunt şi personalităţi care susţin această campanie şi vor să fie alături de sinistraţii în urma inundațiilor. Jurnalistul TVR Adelin Petrișor are un mesaj pentru noi toți.

Adelin Petrișor, jurnalist TVR: Viețile câtorva mii de români au fost distruse de inundațiile recente. TVR a dat startul unei campanii pentru ajutorarea acestor oameni, „Împreună facem bine”. Donați orice sumă puteți în conturile Crucii Roșii și îi veți ajuta pe sinistrați. Doar împreună putem face bine.

Citește și: TVR, împreună cu Armata Română, a instalat un al doilea cort pentru ajutoarele destinate sinistraților. Vă mulțumim!

Televiziunea Română face apel la publicul larg, companii, autorităţi, ONG-uri să se alăture campaniei pentru a-i ajuta pe oamenii aflaţi în suferinţă.

Vă reamintim, sunt necesare în special materiale de construcții și produse de curățenie, dar și multe alte lucruri care îi ajută pe oameni să poată reveni o viață normală. Toate pot fi aduse la sediul TVR din strada Ermil Pangratti, nr 28, din București, între orele 8 şi 20.

De asemenea, Crucea Roșie a pus la dispoziție trei conturi în care se pot dona bani. Pentru orice informații, ne puteți contacta la numărul 0731.355.775 sau la adresa de e-mail: relatiicupublicul@tvr.ro.

Vezi și: “Împreună facem bine” | Majestatea Sa Margareta: Toți devenim unul și ne ajutăm unii pe alții. Aceasta este puterea națiunii noastre

The post “Împreună facem bine” | Adelin Petrișor: Donați orice sumă puteți în conturile Crucii Roșii și îi veți ajuta pe sinistrați appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *