Împreună facem bine! Ajutoarele strânse în campania TVR au ajuns la sinistrați, care ne-au primit cu ochii în lacrimi

O pătură sau o pungă de detergent, obiecte banale pentru cei mai mulţi dintre noi, sunt un motiv de speranţă în plus pentru cei care au scăpat cu greu de furia apelor în Galaţi. Ajutoarele trimise de dumneavoastră, telespectatorii care aţi răspuns Campaniei TVR, au mai domolit îngrijorările oamenilor din zonele calamitate, care nu ştiu cum vor trăi de acum înainte. Şi vă aşteptăm în continuare la sediul TVR pentru că… Împreună facem bine!

Vasile Drăguș și soția lui au fost norocoși că au scăpat cu viață, dar apele le-au luat tot. Inclusiv casa, pe care abia reușiseră să o refacă după alte inundații.

Chiar dacă apropierea iernii îl face să îi dea lacrimile, când a primit ajutoarele aduse de echipa TVR , lui Vasile Drăguş i-a mai venit inima la loc.

De altfel, tot mai mulți oameni dornici să ajute vin la sediul TVR cu ce pot: haine, produse de curăţenie, alimente şi alte lucruri necesare sinistraţilor.

Crucea Roşie a preluat un nou transport de la sediul TVR, iar produsele atât de necesare ajung în felul acesta la cei care încearcă să își refacă viețile cu ajutorul nostru, al tuturor.

Alexandru Săplăcan, reprezentant Crucea Roșie: Cortul este aproape plin, deci lumea se vede că donează și vrea să ajute. Crucea Roșie Română o să se asigure că o să ajungă aceste bunuri la cei care au nevoie.

Vă reamintim, sunt necesare în special materiale de construcții și produse de curățenie, dar și multe alte lucruri care îi ajută pe oameni să poată reveni o viață normală. Toate pot fi aduse la sediul TVR din strada Ermil Pangratti, nr 28, din București, între orele 8 şi 20.

De asemenea, Crucea Roșie a pus la dispoziție trei conturi în care se pot dona bani. Pentru orice informații, ne puteți contacta la numărul 0731.355.775 sau la adresa de e-mail: relatiicupublicul@tvr.ro.

Campanie TVR pentru strângere de ajutoare. Puteți aduce donații, la sediul TVR, între orele 8.00 și 20.00

Televiziunea Română a lansat campania „Împreună facem bine” un demers de solidaritate cu oamenii aflaţi în suferinţă în urma inundaţiilor devastatoare din Moldova, care au luat şapte vieţi, au distrus mii de locuinţe, au închis şcoli şi grădiniţe.

The post Împreună facem bine! Ajutoarele strânse în campania TVR au ajuns la sinistrați, care ne-au primit cu ochii în lacrimi appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *