“Împreună facem bine” | Maia Morgenstern: Speranțele a mii de români au fost spulberate de inundații, într-o singură noapte. Vă rog, vă invit să fim solidari și uniți!

“Împreună facem bine” este campania tuturor! Televiziunea Română a primit sprijinul Ministerului Apărării şi are alături Crucea Roşie Română, dar și UNICEF. Sunt şi personalităţi care susţin această campanie şi vor să fie alături de sinistraţii în urma inundațiilor. 

Maia Morgenstern: „Speranțele a mii de români din județele Galați și Vaslui au fost spulberate de inundații, într-o singură noapte. Și-au văzut casele distruse, agoniseala de-o viață pierdută. Și familiile rămase pe drumuri, în prag de iarnă. Cred că este de datoria noastră să le întindem o mână de ajutor celor aflați în suferință. Sunt Maia Morgenstern și alături de Televiziunea Română, vă rog, vă invit să fim solidari și uniți. Să-i ajutăm să-și reconstruiască visele pierdute. Pentru că ÎMPREUNĂ FACEM BINE.”

Campania TVR “Împreună facem bine”

Televiziunea Română face apel la publicul larg, companii, autorităţi, ONG-uri să se alăture campaniei pentru a-i ajuta pe oamenii aflaţi în suferinţă.

Vă reamintim, sunt necesare în special materiale de construcții și produse de curățenie, dar și multe alte lucruri care îi ajută pe oameni să poată reveni o viață normală. Toate pot fi aduse la sediul TVR din strada Ermil Pangratti, nr 28, din București, între orele 8 şi 20.

De asemenea, Crucea Roșie a pus la dispoziție trei conturi în care se pot dona bani. Pentru orice informații, ne puteți contacta la numărul 0731.355.775 sau la adresa de e-mail: relatiicupublicul@tvr.ro.

The post “Împreună facem bine” | Maia Morgenstern: Speranțele a mii de români au fost spulberate de inundații, într-o singură noapte. Vă rog, vă invit să fim solidari și uniți! appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *