„Împreună facem bine”. Un nou camion cu ajutoare a plecat din curtea TVR spre sinistrații din Galați

Noi ajutoare strânse în curtea TVR merg spre sinistrații din Galați. Mulțumim tuturor celor care au venit până acum la sediul nostru să doneze pentru cei loviți de furia apelor, dar și celor care vor continua să o facă.

Fiecare din noi le poate oferi sprijin și vă reamintim că vă puteți alătura Campaniei TVR, „Împreună facem bine”.

Armata a trimis un camion cu care vor fid use la Cudalbi ajutoarele strânse în ultimele două săptămâni în curtea Televiziunii Române.

Imediat după inundațiile din Galați, TVR a început Campania „Împreună facem bine”, la care participă și Crucea Roșie și UNICEF.

UNICEF România s-a alăturat campaniei umanitare a TVR . Puteți dona trimițând un SMS cu textul “SINISTRAȚI” la 8864

Cele mai mari ONG-uri din România au venit în județul Galați, alături de autoritățile locale și cele județene, dar şi de voluntari, salvatori şi victime ale inundaţiilor.

În inundațiile din urmă cu două săptămâni, din județul Galați, și-au pierdut viața șaăte persoane, 28 de localități au fost afectate, iar peste 7.000 de case au fost distruse.

Campania TVR “Împreună facem bine”

Televiziunea Română face apel la publicul larg, companii, autorităţi, ONG-uri să se alăture campaniei pentru a-i ajuta pe oamenii aflaţi în suferinţă.

Vă reamintim, sunt necesare în special materiale de construcții și produse de curățenie, dar și multe alte lucruri care îi ajută pe oameni să poată reveni o viață normală. Toate pot fi aduse la sediul TVR din strada Ermil Pangratti, nr 28, din București, între orele 8 şi 20.

De asemenea, Crucea Roșie a pus la dispoziție trei conturi în care se pot dona bani. Pentru orice informații, ne puteți contacta la numărul 0731.355.775 sau la adresa de e-mail: relatiicupublicul@tvr.ro.

The post „Împreună facem bine”. Un nou camion cu ajutoare a plecat din curtea TVR spre sinistrații din Galați appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *