Lovitura Lu’ Tache: A VENIT NOTA DE PLATĂ DE LA CAFENEAUA SPIONILOR!

Da, ce este drept, încă nici nu știți cât de legate sunt între ele „LOVITURILE” din 24 septembrie – „Dealer-ul GRU, NEBOSJA NOVAKOVIC e la Brașov” și mai ales cea din 25 septembrie, „Avem SEXY LISTA OXANEI de la GENEVA”! Dar veți afla în curând!

Pentru că deja DIVIZIA INTERNĂ a ASI GLOBAL USA avertiza, în urmă cu doar câteva zile, că SE ȘTIE! Și că „ditamai oamenii de stat de la București s-au înfruptat din „mălaiul” lăsat discret în șervețel la Café Schwartzenberger”. Cea recunoscută în toată „lumea bună” de intelligence la nivel global drept „Cafeneaua Spionilor”. Acolo unde, mai ales de-a lungul ultimilor ani, au căzut pe documentarea contrainformativă mulți politicieni, demnitari, oameni de afaceri și chiar ofițeri superiori de legătură ai serviciilor secrete române.

Și pentru a mai acorda o ultimă șansă de „retragere încă onorabilă” celor care au trecut pe la Café Schwartzenberger, au „mâncat”, au „băut”, dar au uitat să mai și plătească, uite că, da, deocamdată NOTA este doar la noi!

„Și uite cum ce “dai la DRIVE”, “crapă la Geneva” și “socoteala” se închide la Viena”, încheiam „LOVITURA” din 25 septembrie.

Iar „NOTA DE PLATĂ” de la „CAFENEAUA SPIONILOR”, Café SCHWARTZENBERGER de la Viena, deja a venit! Ea aflându-se strict în posesia BIROULUI „OCI” al ASI GLOBAL USA…

Așa că, vorba ceea, „pregătiți autobuzele”, ca să nu se creeze „ambuteiaj” pe Știrbei Vodă, 79 – 81…

Sursî articol: asi-romania.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *