Melania Trump, despre soțul ei, în primul său interviu din ultimii doi ani: Cred că e ca și cum țara chiar are nevoie de el

Melania Trump a acordat primul său interviu din ultimii doi ani, în care și-a apărat soțul și a dat vina pe democrați și pe presă pentru „atmosfera toxică” din Statele Unite.

Fosta primă doamnă a vorbit la postul de televiziune Fox, extrem de favorabil lui Donald Trump. Ea a fost complet absentă din campania electorală până acum, dar afirmă că își sprijină soțul și crede în convingerea sa de „a face din nou America măreață”, faimosul slogan de campanie.

Melania Trump crede că este un miracol divin faptul că soțul ei a supraviețuit tentativei de asasinat, când un glonț i-a trecut acestuia, la propriu, pe la ureche.

Melania Trump, soţia lui Donald Trump: 13 iulie a fost un miracol, atât mai lipsea și nu mai era cu noi astăzi. Și el a spus că a fost providențial. Vă face asta să credeți într-o putere mai înaltă? Cum v-ați simțit? Cred că ceva l-a vegheat. Cred că e ca și cum țara chiar are nevoie de el. Îl sprijin, știu cât de dedicat este să facă America măreață din nou.

The post Melania Trump, despre soțul ei, în primul său interviu din ultimii doi ani: Cred că e ca și cum țara chiar are nevoie de el appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *